Pizzeria / Grillroom "Oase" is sinds jaar en dag een begrip in Harlingen. Door onze constante kwaliteit op al onze gerechten is "Oase" één van de beste al dan niet dé beste op het gebied van pizza-, vlees-, en pastagerechten. Kom eens langs en maak kennis met de gastvriendelijkheid van ons personeel, al was het alleen maar om een lekker drankje te nuttigen.

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
14:00 - 23:00
Woensdag
14:00 - 23:00
Donderdag
14:00 - 23:00
Vrijdag
14:00 - 23:00
Zaterdag
14:00 - 23:00
Zondag
14:00 - 23:00

Op afstand

Profile Harlingen

Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ Harlingen kun je fietsen huren. Ben je op vakantie in het mooie Harlingen en omstreken en wil je op de fiets het mooie landschap verkennen? Dan ben je bij onze winkel op het goede adres.

Lees meer!

De Jasmijn Harlingen

Restaurant Harlingen – Brasserie de Jasmijn – is de nieuwe aanwinst van Harlingen op het gebied van horeca. Op 1 mei 2014 wisselt restaurant Frish ’n Dish van eigenaar. Iris van der Zee gaat het stokje overnemen bij Frish 'n Dish. Zij gaat de zaak voortzetten onder een nieuwe naam: Brasserie de Jasmijn. Kwaliteit en oorsprong van producten vind ik belangrijk. Ik wil weten waar de koffie en thee vandaan komt. Ook de lunch- en dinerkaart bieden een diversiteit aan eerlijke producten.

Lees meer!

Bakkerij Elsinga Harlingen

De beste bakkerij van Harlingen en omstreken! Divers aanbod van vers brood, luxe brood, gevulde broodjes, koeken, taarten, cake's, bruidstaarten en diverse Friese specialiteiten! Het is ook mogelijk om online uw brood te bestellen via http://www.bakkerijelsinga.nl/

Lees meer!

It Noorderke Harlingen

Restaurant Noorderpoort is gevestigd in een beeldbepalend pand aan de Noorderhaven in Harlingen.Het pand is sinds haar ontstaan in 1792 gebruikt als woonhuis en bedrijfspand. In de de jaren '60 was in het pand een mosselkweker actief onder de naam Van Hurck. Na zijn vertrek heeft het pand dienst gedaan als woonhuis waarna het in 1991 in het bezit is gekomen van de familie Brandsma die er een Restaurant genaamd Noorderpoort zijn begonnen. In 1996 zijn beide panden aan de Noorderhaven bij elkaar gevoegd.

Lees meer!

MIN12 Harlingen

Voor de lekkerste ijsjes moet je bij Min12 zijn! Een breed assortiment aan schepijs maakt het voor ieder wat wils. Midden in Harlingen aan de Prinsenstraat zit Min12 gevestigd, buiten kun je heerlijk zitten op één van de nabij gelegen bankjes of binnen in de gestoffeerde vensterbanken!

Lees meer!

Sake Store Harlingen

Sake Store is al ruim 35 jaar een bekende Fashionketen in het noorden van het land. Op dit moment hebben wij 13 Sake Stores verspreid over de provincie Friesland. Sake Store staat voor trendy in Fashion- & Footwear met een groot jeans assortiment. Ietwat eigenwijze mode van de goede merken. Voor klein en groot. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting & eigentijdse presentaties in een goede sfeer.

Lees meer!

Zeezicht Harlingen

Hotel Zeezicht Harlingen, uniek gesitueerd aan de Oude Binnenhaven in hartje Harlingen is gevestigd in het opvallende monumentale pand ‘het Zeekasteel‘ van Harlingen. Harlingen: één van de Friese elfsteden en de enige Friese Havenstad, is verbonden met één van de grootste beschermde, in de lijst Werelderfgoed opgenomen natuurgebieden van West-Europa: de Waddenzee. De historische gevels, bijzondere winkels en gezellige cafés zijn een stadswandeling waard. Het hotel beschikt over een comfortabele lounge en een uitstekend restaurant met wisselende á la carte kaart. ‘s Avonds is het goed toeven op het recent gerenoveerde overdekte terras waar u kunt dineren terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de historische zeehaven met in- en uitvarende schepen op de Waddenzee.

Lees meer!

Wally's Harlingen

We hebben diverse belegde broodjes, die we vers voor u maken in onze croissanterie. Natuurlijk kunt u ook lekker even snacken, een pannenkoek eten of uitsmijter nemen. Of probeer ook eens één van onze gevulde stokbroodjes! Wilt u lekker uitgebreid eten, dan hebt u keuze uit: diverse vlees- & visgerechten vegetarische gerechten stoofschotels Wallys houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met het verzorgen van cateringen en partyverhuur in héél Friesland.

Lees meer!

Poffertjeskraam Harlingen

In de bijna nostalgische poffertjeskraam kunt u zich niet alleen met de ambachtelijk gemaakte poffertjes verheerlijken, maar ook is er een ruime sortering aan pannenkoeken, flensjes, wafels en andere gerechten. Voor jong en oud is de Harlinger Poffertjeskraam een gezellig, lekker en betaalbaar adres. Sfeer is er altijd!

Lees meer!

't Havenmantsje Harlingen

Tussen Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje. In deze monumentale Friese veste verwelkomen wij u graag en gastvrij.

Lees meer!

 

Contact

Grote Bredeplaats 33
8861BA Harlingen
+31 (0)517 418 245

Voorzieningen