Voor de lekkerste ijsjes moet je bij Min12 zijn! Een breed assortiment aan schepijs maakt het voor ieder wat wils. Midden in Sneek aan het Kleinzand zit Min12 gevestigd, buiten kun je heerlijk zitten op één van de nabij gelegen bankjes of binnen in de gestoffeerde vensterbanken!

Openingstijden:

Maandag
12:00 - 22:00
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 22:00
Zaterdag
12:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 22:00

Op afstand

Doppio Espresso Sneek

Doppio Espresso Sneek is gevestigd in de oude drukkerij Brandenburgh. Een prachtig pand met enerzijds de strakke Doppio Espresso elementen en anderzijds de historie die van de muren van het moment afstraalt. Grada Bodewes en haar man Henk de Jong zijn de eigenaren van het hoekpand in Sneek en zijn er een Doppio Espresso filiaal in begonnen, waar naast kwalitatief superieure koffie ook exclusievere broodjes verkocht worden. Natuurlijk kun je ook in deze vestiging genieten van onze koffie, thee, verse sappen, lunch en gebak. As usual is er gratis WiFi en beschikking over stopcontacten voor de digitale nomaden onder ons.

Lees meer!

Fries Scheepvaart Museum Sneek

Honderden scheepsmodellen, schilderijen, zeemanssouvenirs, scheepsinterieurs, instrumenten, gereedschappen en curiosa vertellen de verhalen van de Friese scheepvaart. Van de 17de-eeuwse zeevaart tot het skûtsjesilen en de hedendaagse zeilsport. Daarnaast komt ook de geschiedenis van de stad Sneek ruimschoots aan bod. In de IJszaal proeft u de sfeer van de Elfstedentocht. Voor kinderen is er een uitgebreid kindermuseum, waar het bol staat van de activiteiten.

Lees meer!

Sipke 1890 Sneek

SIPKE1890 is een moderne kledingwinkel in Sneek, met een breed assortiment aan herenkleding. Deze kledingzaak heeft jeans en casual herenkleding van een uitstekende kwaliteit. Je vindt bij SIPKE toonaangevende merken als Levi Strauss, Lee Jeans, Tom Tailor, Camel Active, Mustang, Dockers en Paddock's. En doordat deze kleding ook kleding in relatief kleine en grote maten verkoopt, kan bijna iedere man bij Sipke slagen voor een nieuwe outfit. Verder kan je bij Sipke ook terecht voor mooie accessoires, zoals riemen, schoenen en horloges

Lees meer!

't Vaticaan Sneek

Lunch & Dinner ’t Vaticaan ligt in het hart van het pittereske Sneek. Niet alleen de ligging van het pand is bijzonder, maar ook het interieur van dit grachtenpand mag op zijn minst apart genoemd worden. Laat u verrassen terwijl u een kijkje neemt in onze keuken.

Lees meer!

De Lachende Koe Sneek

Yvonne Wouda en Jelmer Diks bestieren al sinds jaar en dag eetcafé De Lachende Koe aan het Kleinzand 35-37 in hartje Sneek. De eetgelegenheid ligt op de toeristische route van de haven naar de binnenstad langs de schilderachtige stadsgracht die het Kleinzand is.

Lees meer!

Bakkerij Bart Sneek

Bakker Bart is een franchiseketen van bakkerswinkels op toplocaties. De formule wordt geleid en ondersteund door Bart's Retail B.V., de franchiseorganisatie. In 1977 werd de eerste Bakker Bart geopend in Nijmegen en sindsdien zijn we doorgegroeid naar 189 winkels. Alle Bakker Bart-winkels werken met vers deeg en bakken dagelijks verse broodproducten. En dat proef je! Je kunt bij Bakker Bart terecht voor broodproducten die je thuis kan nuttigen maar ook voor o.a. een heerlijke lunch, een lekkere vlaai of een verse, warme snack.

Lees meer!

Weduwe Joustra Sneek

U bent van harte welkom... U kunt op eigen gelegenheid ons pand aan het Kleinzand bezichtigen en na afloop onze producten proeven. Geen kosten, bijdrage in de 'borrelpot' op tafel is welkom, om dit zo te kunnen blijven doen! Wilt u echter ook een bezoek brengen aan de distilleerderij, dan moet u even een afsprak met ons maken. Gezelschappen vanaf 10 personen leiden wij graag rond.

Lees meer!

Restaurant Onder de Linden Sneek

Sinds 1955 een begrip in Sneek!Al meer dan 60 jaar is restaurant Onder de Linden gevestigd aan de marktstraat in Sneek. Zomers met een prachtig terras wat behoord tot de top 100 van Nederland. Ook bij minder mooie dagen heb je het buiten gevoel in de prachtige serre. Wil je gezellig koffie drinken met ambachtelijk gebak, lunchen, high-winen of dineren? Bij ons is het allemaal mogelijk...Wij maken veel gebruik van streekproducten om de beleving zo groot mogelijk te maken en er zeker van te zijn dat het om eerlijke producten gaat.Nieuw dit jaar bij Onder de Linden, zijn onze proeverij diners. Laat je verrassen door het keukenteam van Onder de Linden, met een groot scala aan kleine gerechten waarbij je de hoogtepunten van onze menukaart te proeven krijgt.Is je interesse gewekt? Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10:00 en op zondagen vanaf 13:00.

Lees meer!

Zwart kappers Sneek

Wij knippen volledig zonder afspraak.

Lees meer!

Valentijn bloem en styling Sneek

Valentijn is al jarenlang een begrip in Sneek en ver daar buiten. Opdrachten komen vanuit het hele land en zelfs in het buitenland heeft Valentijn een goede naam. Opmerkelijk voor een Sneeker bloemenzaak? Ja en nee. Het gezicht van Valentijn is Hanneke Frankema en zij heeft meerdere (internationale) prijzen gewonnen voor haar bijzondere creaties. Niet voor niets draagt zij de titel: Meesterbindster. Die creativiteit en kwaliteit zitten in heel Valentijn. In haar medewerkers, in de boeketten, in de arrangementen, in het assortiment, in de winkel, in de projecten, in de service en in de styling. Het is Hanneke haar visie, haar passie… Het is Valentijn zoals het moet zijn.

Lees meer!

 

Contact

Kleinzand 2
8601BH Sneek
0515 439988

Voorzieningen